Wijkfestival Statenkwartier

Zondag 18 juni (14-22u) vindt het eerste wijkfestival plaats op het Frederik Hendrikplein!
Het thema van het festival is ‘circus’ en er is genoeg te doen voor jong en oud! Het wijkfestival is voor en door bewoners van het Statenkwartier.
Muziek
Geniet van je drankje en hapje onder het genot van muziek! Vanaf 17:30u tot 22:00u spelen er bands afgewisseld door digitale muziek.
Hapjes en drankjes verzorgd / gesponsord door onder andere onze mede ambachtelijke collega’s https://www.ciaoamico.nl en https://www.dejavaan.com
Er zijn banken en tafels, maar een eigen picknickmand & -kleedje meenemen mag natuurlijk ook. Bring your own!
Kinderactiviteiten
Het wordt een heus circusfestijn voor de kinderen! Van 14:00u tot 17:00u kunnen jullie aan allerlei activiteiten deelnemen in het thema circus! Haal je DOE KAART op bij de Informatiekraam en maak zo een gratis rondje langs alle kinderactiviteiten! Appeltje (van de Jumbo) schillen, circusbutton maken, stok met linten versieren, trouwen onder de trouwboog, circuspiegeltje maken, en portret schilderen.
Ook kun je een ritje maken op de ‘kameel’, zwieren in de zweefmolen, of je kunsten vertonen op de Acrobaan!
Wedstrijd best/mooist verkleed als circusartiest (voor kinderen)
Kom verkleed als je favoriete circusartiest en maak kans op een prijs! De deskundige jury zal rond 15.30 de winnaars bekendmaken en de prijzen uitreiken.
Schminken
Absoluut sfeerverhogend en een kunstzinnig gezicht zijn de vele geschminkte kinderhoofdjes die tijdens het festival rondlopen. Alles met het thema circus, niets is te gek voor onze vrijwilligers. Schminken is ook gratis.
Het gaat een super gezellige dag worden: komt allen!
We zien elkaar zondag!
Namens alle ondernemers van uw ambachtelijke kwaliteitsstraat: De Aert van der Goesstraat