Feestverlichting Aert van der Goesstraat 2017 – 2021

Een sneak preview van de nieuwe feestverlichting in het statenkwartier.

In de Aert van de Goesstraat, Frederik Henderikplein en Frederik Hendriklaan worden de bomen voorzien van ijspegels. Voor een impressie kun je de video hieronder starten.

Bij de kruisingen met Prins Mauritslaan, Statenlaan, Willem de Zwijgerlaan, 2 zijdes Frederik Hendrikplein en Cornelis de Wittlaan komen overspanningen met sterren. Een voorbeeld zie je hieronder.

Op de plaatsen waar voorgaande jaren kerstbomen de straat opfleurde komen dit jaar zeven grote Disney figuren  (Mickey 2x, Minnie, Donald, Pluto, Goofy en Olaf) te staan van ca. 2,25 meter hoog bestaande uit meerkleurige LED verlichting. Een kleine impressie hiernaast. Een mooie trekker van publiek naar ons winkelgebied en een fotomomentje voor groot en klein.

Een impressie van de Disney figuren zoals ze nu te bewonderen zijn op de Aert van der Goesstraat en Frederik Hendrikplein.

Het hele winkelgebied is verrast door het bezoek van Disney bekenden. Gaat u ze ook ontdekken? Op de Frederik Hendriklaan komt u onder andere Goofy en andere tegen. Een leuk fotomoment voor jong en oud.